Beverages, Vol. 6, Pages 34: Preliminary Study of the Effects of Pulsed Electric Field (PEF) Treatments in Wines Obtained from Early-Harvested Sangiovese Grapes Beverages doi: 10.3390/beverages6020034 Authors: Arianna Ricci Giuseppina Paola Parpinello Beatrice Anna Banfi Federico Olivi Andrea Versari In this experiment, the effect of pulsed electric field (PEF) technology on the extractability of anthocyanins and polyphenols in early-harvested Sangiovese red grapes (16.9°Bx...
Medicine by Alexandros G. Sfakianakis,Anapafseos 5 Agios Nikolaos 72100 Crete Greece,00306932607174,00302841026182,alsfakia@gmail.com
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Πληροφορίες
Ετικέτες
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
-
Publication date: Available online 25 July 2018 Source: Journal of Photochemistry and Photobiology B: Biology Author(s): Marco Ballestr...
-
Editorial AJR Reviewers: Heartfelt Thanks From the Editors and Staff Thomas H. Berquist 1 Share + Affiliation: Citation: American Journal...
-
https://www.youtube.com/watch?v=DFOhpBjLqN4&t=1s , Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ 1 Περιεχόμενα Σύντομο βιογραφικό Πρόλογος μεταφραστ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.